Om  os

Henrik Hadsund er manden bag CI – Circolo dei vini Italiani, der importerer kvalitetsvine fra små og særligt udvalgte vinhuse i Italien.

Henrik startede med at handle vin 2012 og begyndte selv at importere vinene i 2017, da han ikke syntes man kunne købe ordentlig vin fra små italienske vinproducenter i Danmark. Italiensk vin har været Henriks store passion i mange år, hvor han og hustruen Hanne har rejst rundt i Italien.

For mig handler det om vin med kant og fylde og at få fat i vine, du ikke kan købe i supermarkederne herhjemme.

Den personlige kontakt er afgørende
Når man skal handle med italienere, handler det om den personlige kontakt, og Henrik har selv rejst rundt og etableret kontakt til de vinhuse, han handler med. Men det er ikke let, for man får ikke bare lov at sælge deres vine. Det handler om personlige relationer og tillid – og det tager tid. Men når først døren slås op, så kan næsten alt lade sig gøre.

Flere gode venskaber har givet Henrik & Hanne mulighed for at få adgang til de bedste vine fra bl.a. regionerne Veneto, Emilio-Romangna og Sicilien – nogle af vinhusene endda så eftertragtede, at mange herboende italienske restauratører misunder ham.

Henrik har selv fundet de vinproducenter, han sælger fra. Han vil gerne kunne tilbyde alle de vine et vinhus producerer, så man kan få en fornemmelse af, hvad vinhuset formår. Men man skal være hurtig, for de små vinproducenter producerer ikke store mængder vin.

’Jeg leverer vin, som jeg kan stå inde for – jeg har været der selv, smagt det hele og har fået lov at importere og dele oplevelsen med alle mine kunder i Danmark. Det er det, det handler om for mig’.

CI – Circolo dei vini Italiani
Fuglgårdsvej 23
DK-7600 Struer

info@ci-vin.dk – www.ci-vin.dk
mobil: +45 2946 0145
cvr-nr.: 1782 2292

Bankkonto: 75002023440
Hvidbjerg Bank A/S
Toldbodstræde 10
DK-7600 Struer – Tlf.: +45 9695 5250

Medlem af Foreningen af Danske Vinimportører

CI – Circolo dei vini Italiani ejes af Henrik Hadsund.